Общи условия

Общи условия на блог notariatus.com

Notariatus ℠

Последна актуализация: 09.09.2022 г.

  1. Публикациите в блог notariatus ℠ отразяват единствено професионалното, персонално становище и лично мнение на автора им нот. Кирил Стоянов, които не ангажират и не могат да ангажират, по какъвто и да е начин официални позиции на нотариалната гилдия / камара или нейни членове, или органи; както и членове на други правни професии.

Текстовете са адаптирани за формат блог.

  1. В блог notariatus не се приемат и обработват лични данни, освен събираните при услугите на Google.
  2. Този сайт използва „бисквитки“ от Google за предоставяне на услугите в него и за анализ на трафика. IP адресът и потребителският ви агент се споделят с Google, заедно с показатели за ефективността и сигурността, за да се гарантира качеството на услугата, да се генерират статистически данни за употребата и да се откриват злоупотреби и да се работи по тях, – за което давате своето съгласие.
  3. Текстовете в блог notariatus  са авторски публикации на нотариус Кирил Стоянов.
  4. Съдържанието не може да бъде копирано без изричното позволение на автора или цитиране по уместен начин, например: ( – нот. Кирил Стоянов, notariatus.com).
  5. Постовете (статиите) нямат статут на писмена правна консултация, тъй като всеки случай в живота (правен казус), се явява частен и специфичен – със своите характеристики и факти и подлежи на индивидуална преценка.
  6. В блога е възможно да има рекламни банери и външни линкове (препращащи).
  7. Изображенията са обект на авторско право.

notariatus.com  

03.02.2022 г.